Thursday, June 25, 2009

Emonyer Aku

Semalam semua opismate kata muka aku nmpak gelap.So, aku explain"biasala, pembawakan budak". Cewah...seriusly aku pun tak tau knape muka aku gelap gituh. Sebab aku rasa aku pakai bedak cam biasa jek.Sudah nyer bila balik, terus aku dok tercongok depan cermin untuk pastikan kelainan ku hari semalam.



Huh!..Lihat diatas.Takde perbezaan apa2 pun...Mngkin mata dorg kot<--ayat pujuk hati ler kunun

For all my frenz, plz be remind (ceh, cam amaran laks), yg emo aku skrg ni tak tetap, so mcm2 rasa ada. Tak tentu especially marah. So, korang semua be alert la eh, kalau aku takde mood. Ala, sekejap je pun semua ni.Kalau ada terkasar bahasa atau terlepas cakap tu, aku minta maaf la yer.PEacE!!

2 comments:

- - vanilla ice - - said...

i tak kate u gelap la..lalallala...
baby kan ade..hee

Yatie said...

mana ada gelap ku tgk lawoo je....mesti bb girl ni..hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...