Tuesday, August 18, 2009

aiiii...Byknyer nak cerita

Memang banyak nk taip dalam entri ni. Tapi tgkla baper panjang my story..Ntah2 cenenot jek.

Luqman 9 Bulan on 7 August 2009
dah lama stori ni, tapi still nak stori gaks, dia baru elok demam, tiroid dia bengkak,Ni kes berjangkit ngn aku la ni.Memula ibu dia demam dulu, kene amik MC 2days, pastu dia pulak berjangkit demam.Ibu MC lagi.Syian anak ibu..Huhuhu..Alhamdulillah, dia dah sihat.Risau jugakla kan sebab skrgkan kes H1N1 merata2 tiap2 ari org mati.Mintak2 dijauhkan segala penyakit merbahaya semua tu dari kami sekeluarga.Moga2 Allah melindungi kami semua.Time tu la aku tau camne perasaan seorang ibu bila anak dia jatuh sakit.Teringat balik kat mak aku time dia jaga aku kecik2 masa sakit.Kesian mak..Sedih beb.Besar pengorbanan seorang ibu terhadap anak dia tau.Bila dah jadi ibu ni, baru aku tau camne susahnya mak aku jaga smpai besar ni dah keras kepala.Aku akan sentiasa doakan mak aku yang terbaik.


Erk???somebody snap my pic..im already 9months old


Mak Lang, Me and Ibu kat workshop keta..servis ekon asyik takde jek..gi Penang punya pasal la nih


i dah pandai baca buku tau....Ibu ajar..

Sekian

1 comment:

Nurra said...

kan aku dah kata, cenenot je entri kali nih..nak harap aku taip lagi banayak???Tungguuu!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...