Tuesday, April 13, 2010

Keje..Keje dannn Keje

1st Apr aku dah start keje..huhu..bubye cayang..ibu g keje.
Nothing to do pun kat opis oaky...bosan jek.Smpai bos aku kata
"awat tak dtg next week ja, alahai susah2 ja masuk awai2"
dia oghang utara, sbb tu loghat lagu tu..
Aku lak...
SMILEeEeEeEe
bukan apa, kang ada radio besar yang berbunyi kalau aku masuk lambat
Semua org pun tau sapa mangkuk hayun itu
Persetankan dia..

Alhamdulillah, smpai arini, aisya still minum susu ibu dia
even MIL and Mak aku sendiri dok bising2 suh beli susu tepung
aku bisa menyediakan yang lebih baik utk anak aku

Dorg suh beli susu tepung
aku senyum and kata "Iyerla mak"
Last2, aku balik umah bawak balik botol kosong
HaHaHa..
nak buat storage utk susu aku nanti..
Syukur pada Allah s.w.t kerana memurahkan rezeki aku
Tanpa apa2 supplement,susu aku maintain

JaNgaN jELeS h0Kay

Luqman
Uiiiii..Jgn memain..Lasak tak hEngat PunYa..
Anak ibu yang debab



Love Both Of You Soooo Much and Ayah
at Genting Highlands
Lihatlah diriku yang kurus itu..eKeKeK


3 comments:

Nur Ain Aan said...

bestla ada anak buah ni..kan?hehe

gO mi NaM said...

lalu lalang punyut cerita..

**Bila Comel Jadi Comot** said...

hye nice templete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...