Monday, January 14, 2013

Selamat Tahun Baru

Assalamuailaikum semua,

Dah lama kan tak membebel skema kat blog ni. Maklumlah ikut mood, itu maknanya saya bukanlah blogger tegar. Konon-konon dan jadi blogger sangatlah kannn...

Apa-apa pun Selamat Tahun Baru kepada semua manusia di dunia ini. Walaupun dah 2minggu berlalu. Paling best dividen ASB dan keluar. Yahoooo!...Alhamdulillah, consider bonus jugakla tuh. Berkat menyimpan. Nak harap orang lain memang tak dapatlah kan..

Mesti korang ingat saya nak totally resign kan? Sebenarnya saya tak jadi meletakkan jawatan. Sebab...Sebabnya ialah lepas berbincang dari hati ke hati dengan bos...ecewah, face to face. Saya rasa kesian lak kat bos saya sebab...sebab dia punya kerjaya sedang menaik (kalau ikut graph la kan...). So saya withdraw perletakan jawatan. Tapi saya minta cuti sebulan on January 2013. Dan paling best sekarang saya sedang bercuti selama sebulan...Weehuuuu....ko hado?

Sebenarnya saya tengah design logo banner website untuk En Saiful nih. Tapi dah nama pun bercuti, serius takde idea nak mendesign bagai semua ni. Tapi kerahkan juga otak ni.....Kerah...Kerah..Kerah.

Okay, nanti sambung lagi. Mood sekejapan ader, sekejapan takder...


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...