Friday, November 26, 2010

Tukar Style Lorr


aku tetiba cam rasa nak tukar pakai tudung syria lak
and rasa skrg ni nak memborong tudung syria sekali banyak
10 helai trus dgn harga borong
sesapa yg nak suh aku beli tu
silalah tinggalkan komen

Faktor-faktor yg menyebabkan aku nk pakai Tudung Syria ni :-

1. sgt senang, juz sarungkan jer

2. tak payah nak iron..aku paling benci iron baju eh, sbb tu aku slalu gi keje pakai jeans..ngeh3x...aku cuma iron baju laki aku jer la kan

3. anak tudung or also known as Inner, bole kaler maler

4. of course, CANTIK

I do hope my new style akan start on next year la kan..skrg ni kumpul tudung dulu
skali buat perubahan mendadak..haa..ambik koo
mesti ramai yg kata
"Ermm..cantik2", "nice2", "syida sesuai camni" dan banyakkkk lagi..
tp serius jgn makan dek puji
kembang bontot kasi sikit jek

TUNGGUUUUUUU.............


2 comments:

farra8979 said...

skrang ni sume tudung pakai... so, come n join d gang.. ^_^

SaiSyi said...

Yeah..on da way farra

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...