Monday, December 20, 2010

Gastrik, Cirit-birit & ...

Seminggu sudah aku tak update and menjengah blog ini..
Apa sudah jadi??gara-gara kelambakan kerja yg semakin bertambah
as usual, aku seorang yg tak suka cakap konon2 aku banyak kerja
bila orang tanya je, mesti aku kata "Adala sikit, y?anything i can help u?"
Huuh...baik ke tidak aku ni?
Sekarang ni company aku tgj menrecruit Sales People...so, jenuhla tgh mencari candidate yg berkaliber and sesuai....kata Human RESOURCESSS......aku ni kire resource la kan...

NOTE :
To all HEAD HUNTER, i need your help urgently! Please1000x call me....
Tak kose aku nak mencari candidate sorang2...PLEASEEEEEEEEE!!!!!!

Owh, berbalik pada tajuk atas, malam tadi ntah apa penyakit hinggap kat aku
aku GASTRIK, CIRIT-BIRIT & MUNTAH-MUNTAH....Oh, NOoo...abis satu katil aku tawaf ala2 style biji bola...Sekali aku suruh husband aku beli kan pil Chi Ki Tek On...
Lepas makan, a few minutes then, aku UWEkkkk!!


SYABAS la kat Pil Teck Aun...Aku selalu pening2 cam angin masuk kepala, pastu rasa nak muntah, then susah plak nak muntah, sklai aku telan pil-pil ini, 1,2,3,4,5,6,7,8,9 ...Wekkkkkk...again..

Pergh..lega siott...adakah aku????ermm....NOT AT THIS MOMENT...No..No..No..

OK BACK TO WORK DARLING

2 comments:

kerangRebus said...

penah mkn 2 3 kli je...kdg2 gli gak mkn..cam bijik2 telur katak..huhuhu :)

imnurra said...

hahaha...siut jek cam telur katak..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...