Wednesday, March 16, 2011

Apa punya hari daa..demi Lancome

See? Invitation dari Nuffnang untuk Lancome Maqui Miracle. First time dapat invitation dari Nuffnang yer..So, saya pergi la kan.Kluar opis memanglah awal banget. Sudahnya sampai sana pukul 7pm jugak koo..

Seriusly semalam memang hampeh cam hampagas. Heavy traffic, Handphone bateri kong, Sesat, padahal dulu kerja kat sana kot. Dah lama tak pergi SS21 tu, sebab jalan ada yg berubah sikit.

Akhirnya sampai jugak Uptown Damansara. Tapi of course la takde pic, sebab bateri kong keng kang. Ko tau saya jumpa sapa? Zamri Zainal, Make up artist tu. Berkongsi rahsia-rahsia make up. Paling terkejut, bila tengok RedMummy also come to the event. She really look georgeous. Tapi tak tegur sebab malu. Next time la kan. Sebab janji dgn dia nak jumpa kat Hero atau Pasar malam bandar Tun Razak.Ngeh...

Overall, best ler beb. Dapat goodies from Lancome. Tau dapat apa?? Tunggu next entri..Tu pun kalau saya rajin nak memblog. Plisss ler dong...Rajin ler dong..

See ya..


3 comments:

nUR_rOsALiNdA said...

Ooo...loreal kat uptown 2 tu ek..
Dula masa saya kerja kat uptown satu, loreal sana selalu buat sale..

SaiSyi said...

skrg dah tak keje?bestnyer kalau ada sale murah2 brg branded ni..

Hazey said...

Hi Dear

I was there@Lancome Workshop, hope boleh jumpa lagi, kenal2 lagi.. (assignment dah buat??)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...